Hey daar, welkom bij CLOz’er – jouw dynamische PARTNER in crime voor een vlotte en humoristische communicatie in naam van jouw geweldige bedrijf!

Ik ben de communicatie- en marketingwizard die klaarstaat om jouw merk naar epische hoogtes te stuwen!

Heb je ooit gedroomd van de ultieme samenwerking waarbij jouw bedrijf de ster van de show wordt? Natuurlijk wel! Bij CLO’zer maak ik die dromen werkelijkheid. Met mijn magische communicatieve krachten kan ik jouw bedrijf meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en uiteindelijk meer omzet bezorgen.

Say whaaat?!

Je vraagt je misschien af wat mij zo speciaal maakt. Tadadaa, hier komt het: ik ben niet zomaar een saaie marketingrobot. Nee, nee! Ik geef jouw merk een eigenzinnige twist, een hoekske af, zeg maar. Geen stoffige standaardcampagnes, maar creatieve explosies die jouw doelgroep in vuur en vlam zetten! 🔥

Of je nu een startend bedrijf bent dat klaarstaat om de wereld te veroveren of een doorgewinterde ondernemer die snakt naar dat “next level” succes – ik ben jouw sidekick in deze spannende reis. Samen tillen we jouw communicatie en marketing naar ongekende hoogten!

En weet je wat nog cooler is? Ik ben geen onbereikbaar mysterie, ik werk gewoon vanuit mijn eigen fort. 

Ja hoor, ik ben een heuse remote superheld! 🦸‍♂️ Maar hey, af en toe een virtuele meetup of een Zoom-brainstormsessie is altijd leuk. Zo leren we elkaar beter kennen en maken we van onze samenwerking een supersonisch succesverhaal!

Dus, als je op zoek bent naar een communicatie- en marketingpartner die jouw bedrijf met dynamiek en humor de wereld in slingert, dan zit je goed bij CLO’zer. Ik beloof je dat we samen een showstopper zullen zijn in de zakenwereld!

Wacht niet langer op dat magische moment, contacteer me vandaag nog en laten we samen aan de slag gaan om jouw imperium te laten groeien. 

Trust me, we gaan een epische rit maken vol gelach, plezier en vooral: succes! 😄🚀

Branding

Personal, corporate, employer emloyee branding, allemaal termen die mij als muziek in de oren klinken want… ze staan voor IMAGO en herkenning!

Communication

Communicatie door middel van catchy copy writing, aantrekkelijke beelden én een duidelijke call to action: all the way!

Social Media

Tartgeting van jouw doelgroep via social media: dat is helemaal mijn ding: aanleveren van content, visuals en het volledig beheer!

Photography

Branding, Social media en communicatie zijn onlosmakelijk verbonden aan foto- en videomateriaal: de spotlights, daar zorg ik graag voor!

CLO'zer srl Rue du Quesnoy 67 B-7100 Trivières BE0730.798.295
NL