Over mij

Ontdek wie er achter de schermen werkt aan jouw indrukwekkende (online) zichtbaarheid!

 

 

Ik ben Chadia, een gepassioneerde professional, getrouwd en trotse mama van onze fameuze “Mister G.” Ik ben volledig tweetalig opgevoed (NL en FR) en heb een onstuitbare liefde voor communicatie, prachtige dingen, heerlijk eten, fotografie en… koffie!

Mijn uitgebreide ervaring als sales expert in de bouwsector heeft me een diepgaand inzicht gegeven in deze markt. Het is dan ook geen verrassing dat het merendeel van mijn gewaardeerde klanten uit deze branche afkomstig is, hoewel ik ook met enkele grote namen in de beauty en fashion industrie samenwerk.

In 2019 heb ik de gewaagde stap gezet om te gaan ondernemen en CLO’zer opgericht – een no-nonsense en pragmatisch micro-agentschap waar ik met trots achter sta. Verkleinwoorden zijn niet aan mij besteed, ik geloof in krachtige acties en resultaten.

Bij CLO’zer draait alles om marktonderzoek, doorzettingsvermogen en doordachte samenwerkingen, aangevuld met een niet te evenaren energie. Deze pijlers hebben mij in staat gesteld om verrijkende en plezierige samenwerkingen aan te gaan.

Benieuwd naar enkele van de geweldige bedrijven waarmee ik de eer heb gehad om samen te werken, of waarmee ik momenteel nog steeds werk? Je vindt ze hier! 😉

 

 

Met CLO’zer ben je verzekerd van een partner die jouw visibiliteit naar nieuwe hoogtes tilt.

Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen aan de slag gaan!

Proudly created by CLo'zer.
NL