Cases

Waar ik blij van word?

Cases en happy klanten!

Een bedrijf is niets zonder klanten en natuurlijk wil jij er zeker van zijn dat ik dit wel vaker heb gedaan. Je weet wel: teksten schrijven, visuals maken, websites updaten en foto's maken. Daarom kan je hier een aantal afgewerkte en lopende projecten terugvinden. Deze lijst is natúúrlijk niet volledig, maar zoals de spreuk gaat; eingenstoef is zelden goed!

MDM Business & Services

Website – Contentwriting – Fotografie – Logo

MDM Business & Services is een gevestigde naam in schoonmaak, glazenwassen, bouwwerkzaamheden en onderhoud van buitenruimtes.

Na vele jaren was het tijd om digitaal te gaan, te beginnen met een website. Daarna kwam de creatie van een nieuw logo en al snel een fotoshoot op locatie!

BC Béton

Website – Contentwriting – Fotografie – Logo – Social Media 

BC Béton is een iets kleinere betoncentrale in het hart van Henegouwen. Dé perfecte uitvalsbasis voor de grotere steden in deze provincie.

Voor BC Béton heb ik de website gebouwd, luchtfoto’s gemaakt en verzorg ik de social media en algemene marketing.

DE Travaux

Website – Contentwriting – Fotografie – Logo – Social Media 

DE Travaux is een jonge onderneming, gespecialiseerd in renovatiewerken, schilderwerken en algemene bouw.

Hiernaast zijn ze ook expert in het ontruimen en terug in staat stellen na rampen of ongevallen van panden.

Na uitgebreid overleg en marktonderzoek heb ik hun website mogen bouwen en heb ik de verantwoordelijkheid genomen om offerte- en facturatietemplates te maken.

De volgende fase is het beheer van hun social media en het op poten zetten van een volledig CRM systeem.

Kreatos

Fotografie – Contentwriting

Kreatos is inmiddels een vaste partner (jawel veel meer als een klant) geworden voor de shooting op hun events, visuals voor hun social media en communicatie wanneer de nood hoog is (Covid 19 weet je nog wel) . 

Kreatos staat niet alleen voor kwalitatieve kapperszaken maar ook voor een warme onthaal: op kantoren in de salons en op hun events! 

Studio 10

Fotografie 

Het was een hele eer om de avant-première van Vloglab op foto vast te mogen leggen voor Studio 100! 

Een unieke ervaring in Metropolis Antwerpen met honderden aanwezige fans, een geweldige cast en een bijzonder warm onthaal! 

Trafic - Fun

Fotografie 

Trafic en Fun organiseren elk jaar een TOP event voor hun franchisers en personeel van het hoofdkantoor. Deze events gaan niet enkel om cijfers en mooie praatjes, maar staan ook gelijk aan ongeëvenaard plezier voor deze medewerkers! 

Als fotograaf voelde ik me bijzonder welkom en was het dan ook een bijzonder leuke taak op deze unieke beelden vast te leggen! 

Sisera

Fotografie – Social – Media – Blogs

Sisera is een Mechelse multibrand store en staat gelijk aan kwaliteit, passie en geweldige stukken in de collectie. 

Ik sta in voor de fotografie tijdens hun events en beheer hun LinkedIn account om op deze manier hun personal shopping service bekend te maken: “Create your Look”. 

ORI

Fotografie 

ORI is de sectororganisatie van advies- en ingenieursbureaus in België en organiseert een aantal events per jaar. Ik heb hier een aantal keer deel van uit mogen maken om de beste beelden vast te leggen.

Wie denkt dat ecologisch gelijk staat aan saai… die heeft het helemaal fout! Daar ben ik na dit Circularia klotevent wel achter gekomen. 

Proudly created by CLo'zer.
NL